INTERIEUR ADVIES


Bent u momenteel bezig met het verbouwen van uw woning, kan uw woning een upgrade gebruiken of heeft u een nieuwe woning gekocht? Wilt u dat het een mooi geheel wordt, maar heeft u geen idee waar u moet beginnen? Als interieur advies, ontwerp,- en styling bureau kunnen wij u tijdens het gehele traject ontlasten.

Hoe werkt het?

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij ons in de showroom bespreken we uw woonwensen en nemen wij onze werkwijze stapsgewijs door. Er is voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen om elkaar te leren kennen. We nemen uw voorkeuren op woongebied zoals indeling en kleurgebruik alvast door. 

Na dit gesprek zullen wij aan de slag gaan met het interieurontwerp of compleet interieurplan en werken dit uit in een 2D of 3D visualisatie. Op deze manier komen alle creatieve ideeën samen en worden voor u visueel gemaakt. 

Visual >

2D ontwerp >

< Realisatie

< Visual

Visual >

3D VISUALISATIE

Zoals u ziet geven 3D beelden een realistisch beeld van hoe de ruimte er uiteindelijk uit gaat zien. Deze beelden worden gemaakt door de Interieur Designer. U kunt alle kleuren, vormen en materialen terugvinden in deze 3D beelden. Zo zorgen wij ervoor dat u met zekerheid akkoord kan gaan met het plan en later geen spijt zult hebben!

Benieuwd naar onze voorgaande projecten? Bekijk deze via de knop hieronder!

< Realisatie